Podeli vest

Javni tužilac Nikola Uskoković, koji je prošle sedmice stupio na funkciju u Više javno tužilaštvo u Beogradu, vraća se u predmet protiv Zorana Marjanovića, optuženog za brutalno ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

ZORAN-MARJANOVIĆ
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ ARHIVA

Uskoković je optužnicu protiv Marjanovića prethodno zastupao kao upućeni tužilac iz osnovog javnog tužilaštva u više javno tužilaštvo, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. Po isteku upućivanja zimus je bio vraćen u Drugo osnovno javno tužilaštvo, sve do izbora za javnog tužioca u VJT u Beogradu.

Uskoković je jedan od trojice javnih tužilaca koji od početka postupao u i predmetu protiv roditelja dečaka koji je u OŠ “Vladislav Ribnikar” ubio devetoro učenika i čuvara i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije. Po izboru u VJT u Beogradu, kao i u predmetu protiv Marjanovića, Uskoković se vraća i u predmet “Ribnikar”, gde će uz glavnog javnog tužioca VJT u Beogradu Nenada Stefanovića i javnog tužioca Ivana Jevtića nastaviti da zastupa optužnicu protiv Vladimira Kecmanovića, Miljane Kecmanović i dvojice instruktora streljaštva.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: