Podeli vest

Bračni par je ostavio svoju bebu na šalteru za prijavu na aerodromu u Tel Avivu u Izraelu, pošto nisu imali kartu za bebu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

aerodrom
Foto: Pixabay

Neimenovani par se sa bebom prijavio na let “Rajanera” sa međunarodnog aerodroma Ben Gurion za Brisel u Belgiji, piše CNN.

Ispostavilo se da beba nije imala kartu, a par je krenuo da se ukrca na let ostavivši svoje dete na šalteru za prijavu. Slučaj je prosleđen policiji, rekla je portparolka “Rajanera” za CNN.

Navela je da se par prijavio na let bez rezervacije za svoju bebu, da je potom ostavio bebu na šalteru za prijavu, a da je agent za čekiranje na aerodromu Ben Gurion kontaktirao obezbeđenje aerodroma.

Uprava aerodromska je potvrdila događaj i navela da par nije imao kartu za bebu i da je takođe kasnio na let. Kako je navedeno, par je ostavio bebu u ležaljci i potrčao prema delu za bezbednosnu proveru u pokušaju da dođe do kapije za ukrcavanje na let.

Portparol izraelske policije rekao je da je, izgleda, problem bio rešen do dolaska policije na lice mesta, da je beba bila sa roditeljima i da nema dalje istrage.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: