Podeli vest

Ovo je Test Objava

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

KOŠARKAŠICE SRBIJE
Tanjug/ AP Photo/Mark Baker

Kako je saopštio, “ovo je naš način da kažemo istinu, naš način da sve te smrti ne budu uzaludne”.

“Mi o njima nikada nećemo saznati pravu istinu do kraja, nikada neće dobiti satisfakciju, ni oni ni njihove porodice, pravdom, presudom. Ali, eto, bar nisu umrli uzalud, jer istina o srpskom narodu i tragediji koju su doživeli ispričaće se kroz njihove sudbine“, kazao je Vulin.

Da država Srbija nije snimila film o Košarama, kako je naglasio, morali bismo da se zapitamo koliko bi nas znalo šta su Košare, saopštio je MUP.

POSLEDNJE VESTI IZ KATEGORIJE HRONIKA:

„Da nismo snimili film o Paštriku, zapitajte se koliko bi nas znalo kakva je herojska borba vođena na Paštriku. Da nismo snimili film o Račku, zapitajte se koliko bi nas znalo šta se stvarno desilo u Račku“, upitao je ministar.

Naglasio je da je snimanje „Žute kuće“ naš dug prema potomcima, prema onima koji će tek doći, dug prema istini, jer samo ona može objasniti šta se zaista dešavalo 1998. i 1999. godine na prostoru Kosova i Metohije, kako je počela i kako se završila NATO agresija na Saveznu Republiku Jugoslaviju.

„Žuta kuća“ je priča o užasima, o monstrumima. Žuta kuća je priča sa kakvim zlom su se Srbi borili. Žuta kuća je istina o tome da su Srbi bili ne samo žrtve, nego su morali da se bore, i nisu bili ni zločinci niti su bili željni rata, nego su morali da sačuvaju sebe, svoju decu, a kada to nisu uspevali, onda bi završavali zaklani kao životinje, povađenih organa za prodaju“, istakao je ministar.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOS: