Podeli vest

Predsednik rukometnog kluba Partizan Željko Perkunić se pojavljuje na snimklu, gde je sa grupom pristalica Partizana nepristojno skandirao prfedsedniku Vučiću, a prilikom gostovanja košarkaša u Kaunasu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

rukomet
Foto: Pixabay

Predsednik rukometnog kluba Partizan Željko Perkunić, na vanrednoj sednici Skupštine Asocijacije rukometnih klubova Superlige (ARKUS), razrešen je funkcije mesta člana Upravnog odbora zbog neprimerenog ponašanja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Perkunić se pojavljuje na snimklu, gde je sa grupom pristalica Partizana nepristojno skandirao prfedsedniku Vučiću, a prilikom gostovanja košarkaša u Kaunasu.

Kako se navodi, Asocijacija rukometnih klubova Superlige najoštrije osuđuje neprimereno ponašanje predsednika rukometnog kluba Partizan.

“Nedopustivo je da se na takav način i bez trunke odgovornosti odnosi bilo koji nosilac javne ili društveno odgovorne funkcije prema Republici Srbiji i njenim legitimno izabranim organima, a naročito ne prema predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je između ostalog dao izuzetan doprinos u opredeljivanju sredstava u poslednje tri godine, zahvaljujući čemu su mnogi klubovi uspeli da održe egzistenciju ili da značajno unaprede rad”, poručuju iz ARKUS-a.

Članovi Skupštine, koji su pristupili glasanju, bili su jednoglasni u osudi neprimerenog ponašanja i odluci da dosadašnji član Upravnog odbora bude smenjen.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: